top of page

Klubbkolleksjon 2018/19

Nettbutikken er åpnet!

Da er det mulig å logge inn og bestille klubbkolleksjon igjen.

Designet er det samme som tidligere år. Nettbutikken er åpen mimimum til 22. oktober ved midnatt. Ved å bestille innen denne dato sier www.original.no at varene skal komme til Sport1 før jul. Derimot har vi ved tidligere år erfart at de ikke har klart å holde dette, så vi lover ingenting. Det skal komme prøvekolleksjon hos Sport1 på Rena senest den 19. oktober, så det vil være mulig å prøve størrelser der og kanskje også få sett og tatt på den nye modellen, Carbonium (se under for informasjon om de ulike kolleksjonene).

Innlogging gjøres her, klikk på teamshop og benytt brukernavnet aasliaski for å logge deg inn.

Veiledningsvideo til nettbutikken/teamshop finner du her.

Prisene i nettbutikken er ferdig rabattert fra Sport1.

Sport1 arrangerer klubbkveld for Åslia Skilag sine medlemmer tirsdag 23. oktober.

Mer informasjon om dette vil komme senere.


bottom of page