Juniorstipend sesongen 2018/19

September 25, 2018

Åslia skilag tilbyr juniorstipend til våre juniorer etter vedtak fastsatt på Årsmøtet 2013. Stipendet går til lagets juniorutøvere som trener og deltar på ordinære skirenn. Ordningen gjelder ikke turrenn.

Stipendet er tenkt å dekke utgifter i forbindelse med reise og opphold i forbindelse med NM og NC. Det forutsettes at utøvers kostnader overstiger stipend.

 

Vedlagt kontraktskjema regulerer forpliktelser og beskriver stipendets størrelse.

 

For å motta grunnstipend må skjema returneres signert til Åslia skilag styre innen 30. november 2018. Skjema kan enten sendes på mail til asliaskilag@gmail.com eller i post til styrets leder Morten Sundal, Nyveien 27, 2450 Rena.

 

Kontraktskjema juniorstipend

 

 

 

Please reload

Please reload

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

©2016 Åslia