top of page

TRENINGER HØST 2018

Høsten har allerede begynt å gripe taket, og det er flere som allerede er godt i gang med forberedelsene og treningsgrunnlaget for vinteren. Den eldste gruppa har et godt planlagt opplegg for høsten. Oppstart for de minste gruppene blir i midten/slutten av september, slik at vi også har et tilbud også til de som ikke spiller fotball. Informasjon vil bli gitt ut på skoler og barnehager, samt publisert på Facebook.

Som vanlig gjennomfører Åslia Skilag sin årlige helgesamling til Sälen helga 19.-22. oktober, og denne gangen SKAL det bli buss. Her håper vi å få med flere gamle og nye medlemmer. Vi planlegger også en samling med overnatting på Folkehjelpshytta den første helga i desember. Kanskje har snøen kommet da slik at vi kan få gått på ski.

SETT AV DISSE HELGENE og bli med på et sosialt og sportslig godt opplegg.


bottom of page