top of page

Ny og bedre samarbeidsavtale Sport1

Åslia Skilag og Sport1 har i dag signert en ny samarbeidsavtale, som i første omgang strekker seg over ett år. De gode rabattavtalene til Åslia sine medlemmer opprettholdes, og også den prosentvise bonusordningen består.

Sport1 skal opprettholde kompetanse og vareutvalg innen Åslia sine primæridretter, samt naturlig tilstøtende idretter. Sport1 skal aktivt kommunisere til Åslia sine medlemmer ulike kampanjetilbud og spesielle tilbud til medlemmer av Åslia. Sport1 skal aktivt gå ut og formidle sine primære vareleverandører, hvorpå de skal holde et vareutvalg som tilfredsstiller spennet i medlemsmassen. Sport1 skal gjennomføre klubbkvelder som planlegges med Åslia og annonseres i god tid.

Vi håper på et utviklende og godt samarbeid for begge parter, sier leder i Åslia Skilag Morten Sundal. Åslia får utbytte fra all kjøp som gjøres hos Sport1, og alle medlemmer må huske å si i fra om sitt medlemskap i Åslia når de handler hos Sport1. Da får det enkelte medlem avtalt rabatt, samt at klubben får utbytte ved slutten på året.


bottom of page