top of page

SpareBank 1 Østlandet blir hovedsamarbeidspartner for Rena Triathlon

Åslia Skilag er svært begeistret for å knytte til oss SpareBank 1 Østlandet som hovedsamarbeidspartner.

Det krever mye av et relativt lite idrettslag som Åslia Skilag å arrangere slike store eventer som Rena Triathlon. Dugnadsånden er alfa og omega, men også pålitelige støttespillere fra regionens næringsliv er av stor betydning for at arrangementet skal kunne gjennomføres. Slike arrangement kan fort bli kostbare, all den tid det kreves bl.a. tidtakningssystemer, resultatservice og ikke minst premiering til deltakere.

Med SpareBank 1 Østlandet som en solid støttespiller legger vi forholdene til ennå bedre til rette for en festdag 24.juni.

Rena Triathlon 2017 med Norgesmesterskap sprintdistanse for junior skal også i år blir et arrangement med stor idrettsglede, sunn konkurranse, trygge rammer og forhåpentligvis et entusiastisk publikum - vi gleder oss!


bottom of page