top of page

Dugnadsliste KM

KM klassisk fellesstart nærmer seg og det er mange oppgaver som må løses. Et skirenn av denne type og størrelse krever en viss standard og opplegg. Derfor er det nødvendig at flere av våre medlemmer stiller opp for å dra dette i land på en god måte.

Vedlagt har vi satt opp en liste hvor personell er fordelt på ulike arbeidsoppgaver. Noen av dere er forespurt, andre ikke. Ber derfor om at alle ser over om deres navn står oppført, samt om dette gjelder både til klargjøring på fredag og på selve renndagen. Her har vi satt opp mor eller far, og det er selvfølgelig mulig at man kan bytte om "Per" og "Kari".

Hvis det ikke er mulig for familien "Nordmann" å ta dugngadsjobben må Morten S få tilbakemelding. Ber om at dette blir gjort innen fredag 6. januar, hvis ikke regner vi med dere stiller opp.

Se oversikten her

Hvis det er noen som ikke er satt opp, og som ønsker og kan bidra, så ber vi om tilbakemelding på det også. Uansett vil det være mulig å møte opp fredag 27. januar kl. 17.00 i Rena Idrettspark for siste klargjøring til rennet.

Dette er og blir en sosial og morsom helg, og forhåpentligvis ser vi også mange av våre egne løpere til start på dette rennet. Trenerne i de minste gruppene er ikke satt opp på dugnad, dette for at de skal kunne støtte opp om sine grupper og løpere i forbindelse med selve rennet.

For at kafeen skal ha noe å selge er vi også avhengig av noe påsmurt eller bakt. Dette vil Hildegunn be om tilbakemelding på fra flere av oss.

#renn #dugnad #KM #langrenn #gøy

bottom of page