top of page

Har du lyst på sykkel- eller triatlontøy? Kjøp fra Åslias kolleksjon!


Vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger på klubbtøyet som har vært observert på noen av våre medlemmer ute på veien i sommer. Vår eminente triatlet Tommy har en meget god dialog med den italienske fabrikanten SL2, og vi er glade for å kunne annonsere at vi nå kjører en ny bestililingsrunde!

Kolleksjonen er forholdsvis stor i omfang, og dekker bortimot alt en syklist og/eller triatlet trenger. Tøyet er av meget god kvalitet og designet er flott å se på! Som mye annet italiensk sykkeltøy; tøyet kan med norske øyne oppfattes som små i størrelsene. Er du usikker på om du for eksempel er Medium eller Large, ta gjerne kontakt med noen av de som har benyttet klubbtøyet denne sesongen (Petter Berland, Reidar Flasnes, Kai Solem, Christer Ramm, Jonas Kihl m.fl.).

Kolleksjonen meget konkurransedyktig mtp pris. Eksempel: Du bestiller en sykkeltrøye og en sykkelshorts, tilsammen 69€. I tillegg må du ta høyde for 10,7% toll og 25% MVA for importen til Norge, men sum total blir bare drøye 860 NoK. Det er slettes ingen upris! Bestillingsfristen er 20.desember, og tøyet vil leveres i god tid før asfalten blir bar igjen til våren.

Bestillingsskjema og artikkeloversikt

Fyll ut skjemaet og send det til Tommy på epost: tommyalex@live.no


bottom of page