top of page

Snøsamling med skirenn i Furutangen


Snøen har kommet og vi er allerede godt i gang med planleggingen av både snøsamling og skirenn for sesongen.

Helga 2.-4. desember er det snøsamling i Furutangen. Her er det fine spor allerede, og det produseres i tillegg snø i det nye anlegget.

Program og opplegg for helga er ikke helt spikret enda, men her kommer en grovplan slik at alle kan begynne å tenke og planlegge.

Det vil mest sannsynlig bli overnatting fra fredag til søndag for de 3 eldste gruppene.

Dette krever at det stiller opp foreldre utover trenere, og avhenger også litt av tilgang på hytter i Furutangen. Disse vil også muligens gjennomføre ei lita treningsøkt på fredags kveld. Det vil bli laget en egen Questback for påmelding til overnatting for gruppe 3-5.

På lørdag er det kretsrenn i Furutangen start kl. 11.00 (se ytterligere informasjon under)

Søndag avholder vi vårt tradisjonelle «Marsipanrenn» som også i år vil kunne medføre Kvikk Lunsj i premie til de som foretrekker det. Dette vil også være åpent for andre klubber.

Åslia Skilag er tildelt kretsrenn i sprint fristil som avholdes på lørdag. Rennet heter Furutangensprinten, og vi håper mange av våre egne løpere også stiller på dette.

Her vil det mest sannsynlig komme flere tilreisende, da dette er det første rennet som avholdes i Hedmark Skikrets denne sesongen. Muligens kommer det også noen løpere fra andre kretser som vil teste formen.

Dette rennet vil avholdes som sprintrenn slik vi ser på TV, med prolog og påfølgende finaler/heat, for alderen 11 år og eldre. For de i alderen 8-10 år vil dette være som et helt vanlig klubbrenn, hvor de skal gå en runde på ca. 800m.

Mer informasjon om Furutangensprinten finner dere her

Her finner dere også lenke til påmelding via Min Idrett eller gå til direktelenken under her.

> Gå direkte til påmelding til samling og Furutangensprinten Påmeldingsfrist 30.11.2016

Påmelding til Marsipanrennet 4.12. kl. 12.00 gjøres i lenken under:

> Gå direkte til påmelding for Marsipanrennet Påmeldingsfrist 3.12.2016

Til dette arrangementet vil det være behov for hjelp til arrangementet, og foreldre må påregne å bli kontaktet av noen i organisasjonskomiteen forut for rennet og bli tildelt oppgaver.

Dette blir en fin generalprøve for oss i Åslia som også skal arrangere KM (kretsmesterskap) i langrenn klassisk stil i Rena leir lørdag 28. januar 2017. Dette er stort og noe vi gleder oss til.

Påmelding til lørdagens renn kan gjøres nå, da den er opprettet i Min Idrett. Følg linken på terminlista på kretsens side (link over). Åslia Skilag betaler startkontingent for alle våre utøver på kretsrenn.

Påmelding til søndagens renn kan også gjøres i Min Idrett ved at man søker på Klubbrenn.

Her koster det 50,- per utøver som går til klubbkassa.

Sett av helga og meld dere på skirenn allerede nå.

Ved behov for hjelp til å opprette bruker i Min Idrett, følg veiledningen her


bottom of page