top of page

Bli med på miljøsamling i Sälen!


Åslia Skilag inviterer lagets medlemmer til trenings- og aktivitetshelg i Sälen fra fredag 21. til 23. oktober. Denne invitasjonen går til alle som er medlem i Åslia Skilag (0-100år), og vi håper at flest mulig har anledning til å delta på denne sosiale samlingen. Målet er at medlemmene skal bli kjent med hverandre og ha en sosial helg. Åslia Skilag leier 10-mannshytter hvor dere skal bo. Ta med familien, ta et avbrekk fra hverdagen og kos dere! Ungene koser seg i hverandres selskap og er ute hele dagen uansett vær. Samlinga er gratis for medlemmer under 18 år (betalt kontingent for 2016/17). Ikke medlem? Meld deg inn her Voksne betaler egenandel pr person for bussturen ​(fastsettes etter avtale med nytt busselskap er på plass, oppdatering følger). Evt. foresatte som ikke er medlem av Åslia​, må i tillegg betale

kr 200,00 for overnatting​, men hyttene er fine, så det er kjempebillig! Utstyrsliste:

  • Treningsklær og joggesko, gjerne to skift hvis muligheter for det.

  • Lue/votter/buff (viktig ettersom vi nærmere oss november, og søndag er det topptur!)

  • Drikkeflaske, -belte eller -sekk

  • Sovepose eller laken, pute- og dynetrekk

  • Håndkle/toalettartikler

  • Badetøy (for de som vil prøve badelandet ”Experium”)

  • Ta også med vaskemiddel som trengs til rengjøring av hytter, da vi har erfart at det er dårlig med det på de fleste hyttene. Pulver til oppvaskmaskin er også lurt å ha med.

Mat:​

Mat/drikke til kveldsmat fredag og frokost/lunsj lørdag samt søndag må hver enkelt ordne selv. Lørdag kveld går vi alle samlet til middag i en av restaurantene i rimelig nærhet til hyttene.

Meny og kuvertpris kommer vi tilbake til i neste oppdatering.

Badelandet Experium:​Forhåndsbestilles i påmeldingen.

Priser: Voksne: 133,- Ungdom 8-15: 110,- Barn 3 – 7: 55,-

Bindende påmelding i denne linken innen 2. oktober. Denne fristen er absolutt, ingen mulighet for påmelding etter denne fristen.

Spørsmål angående turen kan rettes til Kai Solem på 48 88 30 41.

Program fredag:​

Avreise fra rutebilstasjonen kl 17.00. En kort stopp på Statoil i Trysil bl.a. for påstigning for de som går på Trysil VGS. Innsjekk på hytter og kveldsmat.

Program lørdag:​

Frokost på hyttene. Treningsøkt for alle grupper. Dusj/skifte av klær og lunsj. Handletur til Sälen. Treningsøkt for alle grupper. Besøk på Experium + middag.

Program søndag:​

Frokost på hyttene. Treningsøkt for alle grupper. Dusj/skifte av klær og lunsj. Vask og utrydding av hytter. Avreise ca. kl. 14.00 fra Sälen.

Sett av helgen og bli med til Sälen 21. - 23. oktober!

#sälen #trening #amling #treningssamling #miljø #familie #sosialt

bottom of page