top of page

Rena alpinklubb inviterer til treningssamling med Gårdskonkurranse


Vi har fått invitasjon til å delta på noe som ser ut som en helt knakende morsom helg!

Helga 4.-5. juni har Rena Alpinklubb invitert andre alpinklubber og "samarbeidspartnere" til treningssamling bestående av gårdskonkurranse, mye trening, lagbygging og sosialt samvær.

Dette er for ungdom i alderen 12-16 år, og vi håper at Åslia kan stille flere lag og støtte opp om dette arrangement. Aktivitetene vil finne sted på Holde gård og i Rena leir.

Påmelding via https://response.questback.com/norgesskiforbund/ue8qxrnb87/ med frist 20.mai.

Les mer om samlingen her:

Helgen 4. -5.6.16. ønsker vi å samle alpinister (+ noen flere) i alderen U12 – U16 (2006 og eldre) på Hole gård på Rena, til trening, lagbygging og sosialt samvær. På Hole utfordrer vi dere lørdag til gårdskonkurranse, mens vi søndag vil la dere forsere diverse hindre i Rena området.

Program blir som følger:

Lørdag: Gårdskonkurransen starter kl. 1000. Dette er en lagkonkurranse med 2-3 utøvere pr. lag. Konkurransen foregår på Hole gård, hvor lagene vil bli prøvd i gårdsrelaterte kroppsøvelser som ved bæring, saging, stolpeslaging, å dra dekk, melkespannholding, terrengsykling, og en rekke andre øvelser, lagt opp som ei rundløype. Konkurransen er basert på totaltid.

Søndag: Start kl. 1000. Lagkonkurranser i militær 5-kamp hinderbane, trappeløp, felthinderbane og gjørmeløype. Denne konkurransen er stasjonsbasert, med tidtaking pr. stasjon. Forflytning mellom øvelsene skjer til fots, eller med sykkel. (U12 kjøres)

Fri overnatting i hytter på Hole gård.

Deltakeravgift: kr 100,- per utøver, som inkluderer lunsj begge dager. Øvrige måltider må ordnes av den enkelte. Tilgang til kjøkken og spisesal.

Det vil komme mer info om utstyrsbehov m.m. til de påmeldte. Spørsmål rettes til Sissel Berge, mail: berge.sissel@gmail.com eller tlf. 93018588

#samling #trening #ungdom #gøy #venner #lag #team

bottom of page