top of page

Åslia Skilag treningsplan ski/tri mai-juni 2016


Løping i fjellet

Faste treninger triatlon (for alle utøvere uansett idrett født 2004 el tidligere)

Det er oppmøte i Rena Idrettspark (Rena Leir) alle dager. Endringer og relevant informasjon for de ulike øktene legges ut på Åslia sin facebook-side. Dette er et tilbud til alle utøvere født 2004 eller tidligere, uansett alder/kjønn og idrett! Etter 1. juni blir det alternativ svømming grunnet stenging i leiren. Følg også med i gruppen Åslia triatlon. Der blir eventuell endringer i treningstider og opplegg lagt ut.

Åmot-trimmen er et tilbud som vi oppfordrer alle Åslia-utøvere, uansett alder, å være med på. Tidspunkter for dette står i oversikten under. NB: Her står også andre tilbud som er planlagt for utøvere født 2004 eller tidligere, både ski og tri:

Åslias «Best av de beste» 20. mai kl. 1500:

Oppmøte hos Halbakken`s i Prestegårdsveien 11 rett etter skolen. Her blir det litt mat/drikke før vi starter opp ca. kl. 1500. Vi starter på ungdomsskolen med øvelser før vi fortsetter ned til Prestsjøen og deretter til Rena Idrettspark. Det vil bli satt sammen lag, og selv om noen øvelser løses individuelt, så teller de på laget man hører til.

NB! Påmelding innen onsdag 18. mai kl. 1800 til rabola@hotmail.com eller messenger/Facebook (Ragnhild Bolstad).

Utstyr: Sykkel og joggesko (2 par?), badetøy, ekstra sokker, tights og superundertrøye/t-shirt. Ta med dusjtøy og tørre klær til sosialt med grilling etterpå. Kan bli sen avslutning, kl. 21-22 på kvelden. Etter Åmot-trimmen blir det arrangert 1-2 øvelser etter målgang («Best av de beste»), hvor det blir trukket ut en premie av alle som deltar, hver gang!

Langrennsløpere i sommer:

Selv om det er mange som er opptatt med fotball, er det fint om dere får til en rulleskitur (enkeltdans/dobbeldans/padling) og en løpetur i uka på 45-60min gjennom sommeren.

Litt styrke for rygg, mage og armer er også bra 1-2 ganger i uka. Dere vil da få bedre balanse og styrke når snøen kommer. Dersom det er noen som ønsker et mer spesifikt program, så ta kontakt med en av trenerne (Petter, Jan Olav eller Ragnhild).

En fjelltur med resten av familien er også gode treningsøkter, og ikke glem litt hvile innimellom.

#trening #langrenn #triatlon #ungdom #sommer

bottom of page